STN EN 61347-1: 2009 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 1 Všeobecné a bezpečnostné požiadavky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61347-1: 2008