STN EN 61347-1: 2009 (36 0511), Ovládacie zariadenia svetelných zdrojov Časť 1 Všeobecné a bezpečnostné požiadavky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61347-1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 61347-1 z novembra 2002 v celom rozsahu. STN EN 61347-1 z novembra 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.5.2011
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy