STN EN 60730-2-6: 2009 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-6 Osobitné požiadavky na automatické elektrické tlakové riadiace zariadenia vrátane mechanických požiadaviek - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60730-2-6: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 60730-2-6 z februára 1998 v celom rozsahu. STN EN 60730-2-6 z februára 1998 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.7.2011
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy