STN EN 14017 + A1: 2009 (47 0123), Poľnohospodárske a lesnícke stroje. Rozhadzovače tuhých priemyselných hnojív. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Volčková, Antónia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou erópskej normy EN 14017: 2005 + A1: 2008