STN EN 14017 + A1: 2009 (47 0123), Poľnohospodárske a lesnícke stroje. Rozhadzovače tuhých priemyselných hnojív. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Volčková, Antónia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou erópskej normy EN 14017: 2005 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 14017 z mája 2006 v celom rozsahu. STN EN 14017 z mája 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Antónia Volčková. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Norma je nahradená normou STN EN 14017 + A2 z januára 2010 v celom rozsahu
Keywords: normy