STN EN ISO 11806: 2009 (47 9049), Poľnohospodárske a lesnícke stroje. Prenosné krovinorezy a vyžínače trávy so spaľovacím motorom. Bezpečnosť (ISO 11806: 1997). - Holoda, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11806: 2008