STN EN ISO 11806: 2009 (47 9049), Poľnohospodárske a lesnícke stroje. Prenosné krovinorezy a vyžínače trávy so spaľovacím motorom. Bezpečnosť (ISO 11806: 1997). - Holoda, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11806: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 11806 + AC z júla 2001 v celom rozsahu. STN EN ISO 11806 + AC z júla 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Jozef Holoda. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy