STN EN 12301 + A1: 2009 (69 1401), Plastárske a gumárske stroje. Kalandre. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12301: 2000 + A1: 2008