STN EN 12301 + A1: 2009 (69 1401), Plastárske a gumárske stroje. Kalandre. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12301: 2000 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 12301 z decembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 12301 z decembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ladislav Brodňan.
Keywords: normy