STN EN 12012-2+ A2: 2009 (69 1602), Plastárske a gumárske stroje. Drviace stroje Časť 2 Bezpečnostné požiadavky na stroje na prípravu granulátov z pásov (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12012-2: 2001 + A2: 2008