STN EN 12012-2+ A2: 2009 (69 1602), Plastárske a gumárske stroje. Drviace stroje Časť 2 Bezpečnostné požiadavky na stroje na prípravu granulátov z pásov (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12012-2: 2001 + A2: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 12012-2 z decembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 12012-2 z decembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ladislav Brodňan.
Keywords: normy