STN EN 12012-3 + A1: 2009 (69 1602), Plastárske a gumárske stroje. Drviace stroje Časť 3 Bezpečnostné požiadavky na drviče (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12012-3: 2001 + A1: 2008