STN EN 12012-3 + A1: 2009 (69 1602), Plastárske a gumárske stroje. Drviace stroje Časť 3 Bezpečnostné požiadavky na drviče (Konsolidovaný text) - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12012-3: 2001 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 12012-3 z decembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 12012-3 z decembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ladislav Brodňan.
Keywords: normy