STN EN 1114-2 + A1: 2009 (69 1809), Plastárske a gumárske stroje. Vytláčacie stroje a vytláčacie linky Časť 2 Bezpečnostné požiadavky na granulátory s čelnou matricou (Konsolidovaný text) - Bešina, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1114-2: 1998 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1114-2 z novembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 1114-2 z novembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ivan Bešina.
Keywords: normy