STN EN 12002: 2009 (72 2467), Malty a lepidlá na obkladové prvky. Stanovenie priečnej deformácie cementových mált, lepidiel a škárových látok. - Rusnáková, Andrea (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12002: 2008