STN EN 13859-1 + A1: 2009 (72 7663), Hydroizolačné pásy a fólie. Definície a charakteristiky podkladových vrstiev Časť 1 Podkladové vrstvy pre skladané strešné krytiny (Konsolidovaný text) - Kocsis, Edit (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13859-1: 2005 + A1: 2008