STN EN 13859-1 + A1: 2009 (72 7663), Hydroizolačné pásy a fólie. Definície a charakteristiky podkladových vrstiev Časť 1 Podkladové vrstvy pre skladané strešné krytiny (Konsolidovaný text) - Kocsis, Edit; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 103 Strechy a hydroizolácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13859-1: 2005 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13859-1 z marca 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Edit Kocsis. Technická komisia: TK 103 Strechy a hydroizolácie
Norma je nahradená normou STN EN 13859-1 z februára 2011 v celom rozsahu
Keywords: normy