STN EN 1005-1 + A1: 2009 (83 3502), Bezpečnosť strojov. Fyzická výkonnosť človeka Časť 1 Termíny a definície (Konsolidovaný text) - Juhás, Pavol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1005-1: 2001 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1005-1 z júla 2003 v celom rozsahu. STN EN 1005-1 z júla 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Pavol Juhás. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy