STN EN 1005-2 + A1: 2009 (83 3502), Bezpečnosť strojov. Fyzická výkonnosť človeka Časť 2 Ručná manipulácia so strojmi a strojovými časťami (Konsolidovaný text) - Masarovičová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1005-2: 2003 + A1: 2008