STN EN 1005-2 + A1: 2009 (83 3502), Bezpečnosť strojov. Fyzická výkonnosť človeka Časť 2 Ručná manipulácia so strojmi a strojovými časťami (Konsolidovaný text) - Masarovičová, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1005-2: 2003 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1005-2 z júla 2004 v celom rozsahu. STN EN 1005-2 z júla 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Eva Masarovičová. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy