STN EN 1005-3 + A1: 2009 (83 3502), Bezpečnosť strojov. Fyzická výkonnosť človeka Časť 3 Odporúčané limity sily pri uvádzaní strojov do chodu (Konsolidovaný text) - Masarovičová, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1005-3: 2002 + A1: 2008