STN EN 1005-4 + A1: 2009 (83 3502), Bezpečnosť strojov. Fyzická výkonnosť človeka Časť 4 Hodnotenie pracovných polôh a pohybov pri práci na stroji (Konsolidovaný text) - Mokráň, Pavel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1005-4: 2005 + A1: 2008