STN EN 894-2 + A1: 2009 (83 3585), Bezpečnosť strojov. Ergonomické požiadavky na navrhovanie displejov a regulačných ovládačov Časť 2 Displeje (Konsolidovaný text) - Makara, Marian (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 894-2: 1997 + A1: 2008