STN EN 894-2 + A1: 2009 (83 3585), Bezpečnosť strojov. Ergonomické požiadavky na navrhovanie displejov a regulačných ovládačov Časť 2 Displeje (Konsolidovaný text) - Makara, Marian; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 894-2: 1997 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 894-2 z februára 2000 v celom rozsahu. STN EN 894-2 z februára 2000 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Marian Makara. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy