STN EN 894-3 + A1: 2009 (83 3585), Bezpečnosť strojov. Ekonomické požiadavky na navrhovanie displejov a regulačných ovládačov Časť 3 Regulačné ovládače (Konsolidovaný text) - Juhás, Martin; Pospíšil, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN 894-3: 2000 + A1: 2008 a je vydaná so súhlasom ČNI Praha, Česká republika