STN EN 894-3 + A1: 2009 (83 3585), Bezpečnosť strojov. Ekonomické požiadavky na navrhovanie displejov a regulačných ovládačov Časť 3 Regulačné ovládače (Konsolidovaný text) - Juhás, Martin; Pospíšil, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 2 Bezpečnost technických zařízení. Ergonomie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou a českou verziou európskej normy EN 894-3: 2000 + A1: 2008 a je vydaná so súhlasom ČNI Praha, Česká republika
Táto norma nahrádza STN EN 894-3 z augusta 2002 v celom rozsahu. STN EN 894-3 z augusta 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Martin Juhás, Miroslav Pospíšil. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia, Technická normalizační komise: TNK 2 Bezpečnost technických zařízení. Ergonomie
Keywords: normy