STN EN 54-24: 2009 (92 0404), Elektrická požiarna signalizácia Časť 24 Súčasti systému hlasovej signalizácie požiaru - reproduktory - Trnovec, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 54-24: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 54-24 zo septembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislav Trnovec. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy