STN EN 1634-1: 2009 (92 0812), Skúšanie požiarnej odolnosti a tesnosti proti prieniku dymu zostáv dverí, uzáverov a otváracích okien a prvkov stavebného kovania Časť 1 Skúšky požiarnej odolnosti dverí, uzáverov a otváracích okien (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1634-1: 2008