STN EN 1634-1: 2009 (92 0812), Skúšanie požiarnej odolnosti a tesnosti proti prieniku dymu zostáv dverí, uzáverov a otváracích okien a prvkov stavebného kovania Časť 1 Skúšky požiarnej odolnosti dverí, uzáverov a otváracích okien - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1634-1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1634-1 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Norma je nahradená normou STN EN 1634-1 z júla 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy