STN EN 60335-2-42/A1: 2009 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-42 Osobitné požiadavky na komerčné elektrické spotrebiče (rúry) na prípravu jedál horúcim vzduchom, parou alebo ich kombináciou. Zmena A1 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN 60335-2-42: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-42: 2003/A1: 2008