STN EN 13445-5/A10: 2009 (69 0010), Nevyhrievané tlakové nádoby Časť 5 Kontrola a skúšanie. Zmena A10 - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A10 STN EN 13445-5: 2004 je slovenskou verziou EN 13445-5: 2002/A10: 2008