STN EN 1998-1/NA: 2009 (73 0036), Eurokód 8. Navrhovanie konštrukcií na seizmickú odolnosť Časť 1 Všeobecné pravidlá, seizmické zaťaženia a pravidlá pre budovy. Národná príloha - Juhásová, Emília; Juhás, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1998-1: 2005
Spracovateľ: Emília Juhásová, Martin Juhás. Technická komisia: TK 15 Zaťaženie stavebných konštrukcií
Keywords: normy