STN EN 1998-2/NA: 2009 (73 0036), Eurokód 8. Navrhovanie konštrukcií na seizmickú odolnosť Časť 2 Mosty. Národná príloha - Juhásová, Emília; Juhás, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1998-2: 2008