STN EN 1998-2/NA: 2009 (73 0036), Eurokód 8. Navrhovanie konštrukcií na seizmickú odolnosť Časť 2 Mosty. Národná príloha - Juhásová, Emília; Juhás, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 15 Zaťaženia stavebných konštrukcií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1998-2: 2008
Spracovateľ: Emília Juhásová, Martin Juhás. Technická komisia: TK 15 Zaťaženia stavebných konštrukcií
Keywords: normy