STN EN 1998-3/NA: 2009 (73 0036), Eurokód 8. Navrhovanie konštrukcií na seizmickú odolnosť Časť 3 Zhodnotenie a obnova budov. Národná príloha - Juhásová, Emília; Juhás, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1998-3: 2005