STN EN ISO 4521: 2009 (03 8516), Kovové a iné anorganické povlaky. Elektrolyticky vylúčené povlaky striebra a jeho zliatin na technické účely. Špecifikácia a skúšobné metódy (ISO 4521: 2008). - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4521: 2008