STN EN ISO 4521: 2009 (03 8516), Kovové a iné anorganické povlaky. Elektrolyticky vylúčené povlaky striebra a jeho zliatin na technické účely. Špecifikácia a skúšobné metódy (ISO 4521: 2008). - Chovancová, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4521: 2008
Táto norma nahrádza STN ISO 4521 z júla 1992, STN ISO 4522-1 zo septembra 1995, STN ISO 4522-2 z novembra 1995 a STN ISO 4522-3 z októbra 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marta Chovancová. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy