STN EN ISO 11553-1: 2009 (19 1001), Bezpečnosť strojov. Laserové obrábacie stroje Časť 1 Základné požiadavky na bezpečnosť (ISO 11553-1: 2005) - Trnovec, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11553-1: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 11553-1 z júla 2005 v celom rozsahu. Anglická verzia STN EN ISO 11553-1 z júla 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Stanislav Trnovec.
Keywords: normy