STN EN ISO 11553-2: 2009 (19 1001), Bezpečnosť strojov. Laserové obrábacie stroje Časť 2 Bezpečnostné požiadavky na ručne držané laserové obrábacie stroje (ISO 11553-2: 2007) - Trnovec, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11553-2: 2008