STN EN 1677-5 + A1: 2009 (27 1915), Súčiastky závesov. Bezpečnosť Časť 5 Kované oceľové zdvíhacie háky s poistkou. Trieda 4 (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1677-5: 2001 + A1: 2008