STN EN 1677-5 + A1: 2009 (27 1915), Súčiastky závesov. Bezpečnosť Časť 5 Kované oceľové zdvíhacie háky s poistkou. Trieda 4 (Konsolidovaný text) - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1677-5: 2001 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1677-5 z novembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 1677-5 z novembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Peter Rusňák. Techická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy