STN EN 12464-2: 2009 (36 0074), Osvetlenie pracovísk Časť 2 Vonkajšie pracoviská - Gašparovský, Dionýz; Rakovský, Štefan; Rybár, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12464-2: 2007