STN EN 12464-2: 2009 (36 0074), Osvetlenie pracovísk Časť 2 Vonkajšie pracoviská - Gašparovský, Dionýz; Rakovský, Štefan; Rybár, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 108 Svetlo a osvetlenie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12464-2: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12464-2 z decembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dionýz Gašparovský, Štefan Rakovský, Peter Rybár. Technická komisia: TK 108 Svetlo a osvetlenie
Norma je nahradená normou STN EN 12464-2 z októbra 2015 v celom rozsahu
Keywords: normy