STN EN 13032-3: 2009 (36 0401), Svetlo a osvetlenie. Meranie a vyhodnotenie fotometrických údajov svetelných zdrojov a svietidiel Časť 3 Vyhodnotenie údajov pre núdzové osvetlenie pracovných miest - Gašparovský, Dionýz (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13032-3: 2007 vrátane EN 13032-3: 2007/Cor. Oct.: 2007