STN EN 15001-2: 2009 (38 6429), Plynárenska infraštruktúra. Plynovody s prevádzkovým tlakom väčším ako 0,5 baru pre priemyselné rozvody plynu a väčším ako 5 barov pre nepriemyselné rozvody plynu Časť 2 Podrobné funkčné požiadavky na uvedenie do prevádzky, prevádzku a údržbu - Hrivík, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15001-2: 2008