STN EN 15001-2: 2009 (38 6429), Plynárenska infraštruktúra. Plynovody s prevádzkovým tlakom väčším ako 0,5 baru pre priemyselné rozvody plynu a väčším ako 5 barov pre nepriemyselné rozvody plynu Časť 2 Podrobné funkčné požiadavky na uvedenie do prevádzky, prevádzku a údržbu - Hrivík, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 113 Doprava a rozvod plynu (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15001-2: 2008
Spracovateľ: Peter Hrivík. Technická komisia: TK 113 Doprava a rozvod plynu
Keywords: normy