STN EN ISO 11681-1: 2009 (47 9040), Lesnícke stroje. Prenosné reťazové píly. Bezpečnostné požiadavky a skúšanie Časť 1 Reťazové píly na lesné práce (ISO 11681-1: 2004 + Amd 1: 2007) - Skála, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11681-1: 2008