STN EN ISO 11681-1: 2009 (47 9040), Lesnícke stroje. Prenosné reťazové píly. Bezpečnostné požiadavky a skúšanie Časť 1 Reťazové píly na lesné práce (ISO 11681-1: 2004 + Amd 1: 2007) - Skála, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11681-1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 11681-1 z novembra 2004 v celom rozsahu. STN EN ISO 11681-1 z novembra 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ladislav Skála. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Norma je nahradená normou STN EN ISO 11681-1 z novembra 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy