STN EN ISO 10350-1: 2009 (64 0211), Plasty. Získavanie a prezentácia jednobodových porovnateľných údajov Časť 1 Materiály na tvárnenie (ISO 10350-1: 2007) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Miroslava (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10350-1: 2008