STN EN 1796 + A1: 2009 (64 0647), Tlakové alebo beztlakové potrubné systémy z plastov na zásobovanie vodou. Sklené lamináty (GRP) na báze nenasýtenej polyesterovej živice (UP) (Konsolidovaný text). - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1796: 2006 + A1: 2008